Skip to main content

Jeugdboerenbruidspaar V.V. De Schäöpkes

Op ‘t Lemkesbâl van V.V. De Schäöpkes van ’t Groenewoud is afgelopen zaterdag 25 november het Jeugdboerenbruidspaar bekend gemaakt

Het zijn geworden:

Luka Jacobs en Yana Bouchet

Het bruidje Yana woont aan de van Bommelstraat en is een dochter van Raf Bouchet, alias dae Bêls en Kim Corstjens-Lenaers van Crix Meister en Jang van Botterdoeër. Ze is 9 jaar oud.

Yana houdt van een grapje en staat al 4 jaar met veel enthousiasme in het Munttheater voor de uitvoering van Dansschool Release. Net als haar 4 zussen en broer houdt ze erg van muziek en volgt ze keyboard les bij RICK Raakt.

Ze houdt ook van knutselen, skaten en spelletjes.

En al voordat ze snapte wat de Vastelaovundj betekende, verkleedde ze zich graag dagelijks. 

De bruidegom Luka woont op de Groenewoudlaan en is 9 jaar en heeft een broertje Bodhi van 8 jaar.

Hij is een zoon van Roland Jacobs van Francien van Toos van Helemus en Tjeu vanne Minister en van Bèr van Scheur Thjeu en Hoote Miet en van Marie-Louise van Gansewinkel van Tonny van Jan van Kuub van de Buus en Mia van Schreur Pietje en van Jac van Toon van Huupke en Lies van Stoffele Toon. 

Luka voetbalt graag, maar helaas nog niet bij een club. Dit komt omdat hij aan het einde van de vakantie zijn arm heeft gebroken en zodra deze genezen is gaat hij er vol voor. Verder heeft hij alle aandacht voor alle variaties van schermen.

Ze zitten beide in groep 6 van Basisschool “Aan de Bron”

Op 20-01 a.s. zullen ze in de onecht worden verbonden door Jeugdhoogheid Dani I

Wij willen jullie dan ook van harte uitnodigen om dit feest samen met ons te komen vieren. De avond begint om 19.11 uur en duurt tot 23.00 uur. Dit alles zal plaats vinden in Gemeenschapshuis Groenewoud, Kesselstraat 28

De entree is gratis!!

Leave a Reply