Skip to main content

Afscheidswoord Marco II

Juli 2023 een eerste appje, nummer onbekend! Vanaf dat moment is er iets zeer speciaals begonnen. Als eerste de vraag om Landhieër te worden, daarna de adjudanten vragen en de super spannende maar zeker ook erg gezellige voorbereiding avonden!

We kregen een echte band onder elkaar.

Dan 25 november de uitroeping! Het gaat eindelijk beginnen, wat een avondje was dat zeg!! Mijn grootste verassing van de avond was de uitroeping van Dani l, de jeugdprins 2023-2024, echt TOP.

Maar eigenlijk was echt alles wel top; Mijn vrouw, de adjudanten met aanhang, landhieërbegeleiding, de jeugd en iedereen van v.v. de Schäöpkes. Jullie waren Top!!

Wat hebben wij genoten van alles: recepties, buutavonden, het prinsetreffen, de kienmiddag, de zonnebuizers, optocht Aan de bron en de ouderen bij Nedermazehof bezoeken alles was speciaal! Ik zou het zo weer doen!

Daarom wil ik de landhieërbegeleiding, mijn adjudanten Stefan, Patrick en Nick, mijn meisje Kim en Betsie en natuurlijk alle anderen van v.v. De Schäöpkes hartelijk bedanken voor jullie vertrouwen in mij!

Ik vond het geweldig en jullie waren geweldig.

BEDANKT

Oud Landhieër Marco ll.

Leave a Reply